Φιλική ισοπαλία του Ολυμπιακού με τη Νόρτζελάντ στην Αυστρία!


Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στη Νόρτζελαντ, στο δεύτερο παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους. Ο Αραμπί (55') απάντησε στο γκολ του Ινγκβάρτσεν (42'), με τους ερυθρόλευκους να δείχνουν θετικά στοιχεία.

O Ολυμπιακός μπήκε καλά στο παιχνίδι και στο 3ο λεπτό είχε την πρώτη του καλή στιγμή με σουτ του Μπιέλ.

Στο 13ο λεπτό ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ και ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά, ωστόσο ο Χάνσον με δύσκολη επέμβαση έδιωξε τη μπάλα, ενώ στο 20ο λεπτό ο Φορτούνης δεν κατάφερε να βρει στόχο έξω από την περιοχή.

Oι Πειραιώτες έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Μασούρα στο 32ο λεπτό, καθώς ο διεθνής άσος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Χάνσον με τα ακροδάκτυλα έκανε μια δύσκολη επέμβαση.

Ο ορεξάτος Φορτούνης απείλησε εκ νέου τους Δανούς με πλασέ στο 39ο λεπτό, ενώ στο 40ο λεπτό η Νόρτζελαντ κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Oσμάν από τον Ροντινέι. Ο Ίνγκβαρτσεν ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 για τη Νόρτζελαντ από την “άσπρη βούλα”.

Οι Δανοί ήταν αυτοί που απείλησαν για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος και ο Τζολάκης με διπλή επέμβαση είπε “όχι” στον Χάνσεν, ενώ οι “Ερυθρόλευκοι” βρήκαν στο 55ο λεπτό το γκολ της ισοφάρισης.

Μετά από γύρισμα του Μασούρα από τη δεξιά πτέρυγα και λανθασμένη απομάκρυνση του τερματοφύλακα της Νόρτζελαντ, ο Ελ Αραμπί βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 72ο λεπτό ο Βρουσάι έκανε την ατομική ενέργεια και το σουτ, ωστόσο ο τερματοφύλακας των Δανών μπλόκαρε τη μπάλα.

Ο Βρουσάι απείλησε τη Νόρτζελαντ και στο 86ο λεπτό με κεφαλιά μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα του Καρβάλιο.

Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο γκολ στο 87′, καθώς ο Μπουτούτσι έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ωστόσο η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τον κίπερ της Νόρτζελαντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νόρτζελαντ: Χάνσον Α., Βιλάντσεν, Χένσεν, Χάνσον Κ., Φρέσε, Ιβέρσκον, Ντιαμάντε, Σβένσον, Οσμάν, Ινγκβάρτσεν, Χάνσεν Μ

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης (46′ Τζολάκης), Ρέαμπτσιουκ (65′ Βρουσάι), Ρέτσος (78′ Μπαγκαλιάνης), Μπα (87′ Πέπε), Ροντινέι (78′ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (65′ Ντόη), Χουάνγκ (46′ Καρβάλιο), Φορτούνης (46′ Ραμόν), Μπιέλ (65′ Λιάτσος), Μασούρας, Ελ Αραμπί (78′ Μπουτούτσι)

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη