Πρώτη φιλική ήττα του ΟΦΗ από τη Χέρενφεν στην Ολλανδία


Ο ΟΦΗ δέχθηκε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και ηττήθηκε με 2-0 από τη Χέρενφεν, στο πρώτο του καλοκαιρινό φιλικό προετοιμασίας.

Την ήττα (2-0) από τη Χέρενφεν γνώρισε απόψε (20/7) ο ΟΦΗ στο πρώτο του καλοκαιρινό φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Σε ένα χρονικό σημείο όπου είναι πάρα πολύ νωρίς και επί της ουσίας η ομάδα τώρα «μοντάρεται».

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας που έκανε πολλές δοκιμές ξεκίνησε με τον Χριστογεώργο κάτω από τα γκολπόστ, τους Λαμπρόπουλο, Γιαννούλη, Μαρινάκη τριάδα στα στόπερ, τον Γρίβα δεξιό μπακ-χαφ, τον Τοράρινσον αριστερό, τους Ντιουσέ, Μπάκιτς στα «6αρο-8άρια», τον Τοράλ στο «10» και τους Φελίπε, Μοσκέρα στην επίθεση.

Οι Ολλανδοί απώλεσαν στα πρώτα λεπτά 1-2 ευκαιρίες, οι Κρητικοί είχαν στο 20' την πρώτη τους καλή στιγμή με τον Μοσκέρα, αλλά η Χέρενφεν άνοιξε το σκορ στο 21' με σουτ του Σαχράουι. Ο Λιθουανός κόουτς ξεκίνησε περίπου στο ημίωρο τις αλλαγές (μέσα Ντίκο, Νέιρα, έξω Τοράλ, Φελίπε) και στο 45' βγήκε αναγκαστικά και ο Λαμπρόπουλος που στάθηκε άτυχος, του έσπασαν τα δόντια και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Στο δεύτερο μισό ο ΟΦΗ ξεκίνησε με τους Μανδά - Καρώ, Βούρο, Αμπάντα – Λάρσον, Μεγιάδο, Ριέρα, Νέιρα, Αποστολάκη - Γκρόνινγκ, Ντίκο, απείλησε στο 60' με τον Γκρόνινγκ και λίγο αργότερα πέρασε στον αγώνα και ο Ντουρμισάι.

Η Χέρενφεν είχε στο 68' διπλό δοκάρι στην ίδια φάση και στο 74' έκανε το 2-0 με την κεφαλιά του Μποχνιεβιτς σε στατικό.

Λίγο πριν το φινάλε για τους Κρητικούς μπήκε και ο υπό δοκιμήν Μοχάναν και στα τελευταία λεπτά «φλέρταραν» με ένα γκολ, αλλά αρχικά ο Ντουρμισάι είδε το σουτ του να αποκρούεται από το δοκάρι και λίγα λεπτά μετά ο Γκρόνινγκ δεν ευστόχησε από καλή θέση. Ετσι το 2-0 δεν άλλαξε.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Λαμπρόπουλος, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Γρίβας, Τοράρινσον, Ντιουσέ, Μπάκιτς, Τοράλ (34' Νέιρα), Φελίπε (34' Ντίκο), Μοσκέρα

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν οι: Μανδάς, Λάρσον, Αμπάντα, Βούρος, Καρώ, Μεγιάδο, Νέιρα (63' Ντουρμισάι), Ριέρα, Αποστολάκης, Ντίκο (81 Μοχάναν), Γκρόνινγκ)

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη